Hur gör jag nu?

Ingen vet i förväg hur man reagerar på beskedet att en anhörig eller nära vän har avlidit. Men det är alltid smärtsamt och det är alltid viktigt att den som drabbats kan känna sig trygg i att det finns stöd och hjälp i närheten. Här kan vi på Ludvika Begravningsbyrå se till att ni får rätt hjälp. Vi vet vad som måste göras och vi finns till din hands när du behöver oss. Du är välkommen att vända dig till oss närhelst du vill.

Hjälp med planering

Inför vårt möte rekommenderar vi att du går in på länken planerabegravningen.se där man i lugn och ro kan gå igenom förberedelserna inför begravningen. Ni kan vara flera inne samtidigt på den här webbplatsen och gå igenom förberedelserna tillsammans.

Svar på många frågor

I en skrift som heter ”Hur gör jag nu?” har vi tagit upp många av de frågeställningar man ställs inför vid ett dödsfall. I den hoppas vi att du får svar på dina första frågor. Du kan läsa den direkt genom att ladda ner den här i PDF-format. 

Du är också välkommen in till oss på Ludvika Begravningsbyrå och hämta den eller också beställer du den från vår bransch- och medlemsorganisation Sveriges Begravningsbyråers Förbund – begravningar.se